Prije / poslije: izgraditi višenamjenski hodnik

Prije i poslije: dekorater interijera Virginie Durieux pametno pretvara ulaz tako što stvara skladište za cijelu obitelj, bez guranja zidova!

U Ovom ─îlanku:

U svakom interijeru skriva se kut koji zaslu┼żuje da bude otkriven i sublimiran. Ovdje su dekorateri Virginie Durieux i njezina agencija Mon oeil dans la d├ęco naru─Źeni od strane vlasnika u Nogent-sur-Marneu da razmisle o unosu. Cilj: reorganizirati dugi koridor, integriraju─çi skladi┼íni prostor za cijelu obitelj. Skromnost i funkcionalnost klju─Źne su rije─Źi ovog vrlo uspje┼ínog projekta! Povr┼íina: oko 5m┬▓. Prora─Źun: manje od 4000 ÔéČ za cjelokupni projekt. Agencija: Moje oko u dekor.

Rasporedite hodnik kako biste stvorili skladište

Za tu je obnovu bilo pitanje preispitivanja ulaza stvaranjem skladi┼ínih prostora za cijelu obitelj koja je tada okrutno nedostajala. Hodnik je prolaz koji slu┼żi za dnevni boravak, kuhinju i spava─çe sobe. Par je ve─ç po─Źeo raditi zatvaranjem ulaza u kuhinju i pretvaranjem u kuhinju otvorenu u dnevnu sobu. To im je omogu─çilo da u hodniku smjeste obiteljski komad namje┼ítaja. Me─Ĺutim, tijekom vremena par je shvatio da to nije prakti─Źno: cijela stvar ne funkcionira. Vlasnici su stoga apelirali na Virginie Durieux da im pomogne da bolje iskoriste ovaj sredi┼ínji koridor, uklju─Źiv┼íi prostor za pohranu i ured.

Prije / poslije: izgraditi višenamjenski hodnik: koji

PRIJE: tamni hodnik odvojen od dnevnog boravka zatvorenim vratima. Kakvo izgubljeno mjesto!

Vi┼íenamjenski namje┼ítaj za uskla─Ĺivanje prostora

Glavna ideja dekoratera bila je stvoriti komad namje┼ítaja koji povezuje ulaz, dnevni boravak i kuhinju. Izra─Ĺena po narud┼żbi, na ulaznoj strani ima nekoliko ormari─ça razli─Źitih duljina, knjiga dobrodo┼ílice i malih sitnica. Kako bi se smanjili tro┼íkovi, kupci su se pobrinuli za monta┼żu. Trebalo je samo dva tjedna. Bo─Źni dnevni boravak, namje┼ítaj se pretvara u ┼íipku s policama i prote┼że se u kuhinju. Kupci su ┼żeljeli zadr┼żati svoju sofu i TV postolje. Da bi se stvorila nova atmosfera, bilo je dovoljno nekoliko novih elemenata ukrasa: - neke Balibartove ilustracije vise na zidovima, - novi jastuci i tepih House Doctor, - lijepa zelena boja Nereids (od 1825. godine) je naslikana stra┼żnji zid koji vidimo s ulaza, donose─çi stvarni u─Źinak dubine stanu.

Prije / poslije: izgraditi višenamjenski hodnik: prije

NAKON: višenamjenski namještaj i ulaz napokon naseljen i koristan.

Stvaranje uredskog prostora u hodniku

Vlasnici ┼żele integrirati uredski prostor u projekt. Radni prostor dizajniran je samo s ra─Źunalnim ormari─çem i kliznom ladicom za tipkovnicu. Vrlo pametan ured koji ne zauzima prostor! I dok je ulaz bio otvoren, pove─çao se sjaj, ┼íto ovaj studijski kutak ─Źini vrlo ugodnim.

Prije / poslije: izgraditi višenamjenski hodnik: prije

Namještaj ima stol koji se savršeno uklapa u cjelinu.

Prakti─Źni hodnik... i estetski!

Veliki komad namje┼ítaja sadr┼żi vrlo korisnu klupu za stavljanje i skidanje cipela. Tako─Ĺer ima i malu jedinicu za pohranu te odjeljak za pohranu. Na zidu je stvoren vrlo originalan stalak, u drvu iste boje kao i namje┼ítaj, koji jam─Źi sklad prostora. Kona─Źno, kako bi se prisjetili kutija namje┼ítaja i revitalizacije koridora, plo─Źice imitacije plo─Źica prekrivale su stare plo─Źice, kako bi na ulazu donijeli pravi pe─Źat i pametno ga razgrani─Źili. Projekt koji uspijeva integrirati mnoge skladi┼íne ÔÇőÔÇőprostore, ured u kutu, promoviraju─çi fluidan i prozra─Źan promet na ulazu!

Prije / poslije: izgraditi višenamjenski hodnik: poslije

Originalni i prakti─Źni stalak za oblaganje i imitacija plo─Źica od cementa koje ovom ulazu daju pravu funkciju.

Video:

Podijeli S Prijateljima:
Prije / poslije: izgraditi višenamjenski hodnik
Ôçí Gore